Hiphopfestival Appelsap blijft in Oosterpark

15/03/2014 at 11:13 , , , , ,

Op 9 augustus 2014 wordt als vanouds hiphopfestival Appelsap gehouden in het Oosterpark. Omdat het park gerenoveerd gaat worden, leek het er in eerste instantie op dat het festival moest wijken. Buurtbewoners protesteerden echter tegen de renovatie, omdat daarvoor veel bomen gekapt zouden moeten worden. Er worden nu minder bomen gekapt, en de renovatie is uitgesteld tot september. Het festival kan dus gewoon doorgaan. Als de verbouwing van het park volgens schema verloopt, kan het festival ook volgend jaar weer gewoon plaatsvinden in het Oosterpark.

Het festival bestaat al sinds 2001. De organisatie was al op zoek naar een alternatieve locatie, maar ze is erg blij dat dit helemaal niet nodig bleek te zijn. Er wordt nu hard gezocht naar artiesten die zullen optreden tijdens het festival. Tijdens eerdere festivals traden artiesten als De Jeugd van Tegenwoordig en Waka Flocka Flame op.

hiphopfestival-appelsap-oosterpark

De perfecte festivaloutfit

Ben je nu al enthousiast geworden voor Appelsap? Begin dan vast met nadenken over je outfit tijdens dit festival. In Nederland weet je nooit van tevoren wat voor weer het wordt. Daarom moet je je kleden voor allerlei weersomstandigheden. Draag een lange of korte (spijker)broek, afhankelijk van de temperatuur. Draag daarop een shirt met een leuke print, met eventeel daaronder een hemdje. Daaroverheen kun je een jasje of vestje dragen. Zo kun je verschillende laagjes aan- of uitdoen, afhankelijk van het weer.

festivaloutfit-trends-laagjes

Wat voor weer het ook is, het meest geschikt om aan je voeten te dragen zijn in alle gevallen mooie, comfortabele sneakers. Sneakers zijn te vindenĀ  in alle kleuren en soorten, dus voor iedere outfit is er een passend paar sneakers te vinden, net zoals bij de hipster hierboven.

Accessoires horen natuurlijk ook bij je outfit. Het belangrijkste is een zonnebril. Ook als het weer slecht is, is een zonnebril geen overbodige luxe. Je bent namelijk de hele dag buiten, dus elk straaltje zon kan in je ogen schijnen. Kies een zonnebril die bij de vorm van je hoofd past. Ga daarnaast voor een pet die bij je outfit past. Dat ziet er niet alleen leuk uit, maar het kan je ook behoeden voor een zonnesteek.

festivaloutfit-trends-hoeden-brillen